top of page
AEnB2UqHmDudgiDvTCT-0KQV2OCkSuZoCToMVB9h

ABOUT BOUMAN Makelaardij

Uw eigen sfeervolle ruimte met een uniek schilderij

 

Wilt u...

  • Van uw woning nog meer "uw" woning - uw thuis - maken?

  • Genieten met vrienden en familie als zij op bezoek komen?​​

  • Opvrolijken als u thuiskomt na een zware dag?

  • "Home sweet home" voelen na een vakantie?

Zo ja, dan raad ik u aan contact op te nemen met de Vlaardingse kunstenaar Susan Ruiter.

 

Een kunstenaar met een passie voor het creëren van een vrolijkere wereld. Een vrolijkere wereld bij u thuis. Uw vrolijke wereld.

Het verschil dat kunst maakt

U weet precies hoe u het interieur van uw (nieuwe) woning wilt hebben of u heeft uw woning al ingericht in een stijl die u mooi vindt. De meubels matchen en de accessoires maken het compleet.

 

Toch mist het nog iets unieks, iets waarmee het echt uw (t)huis wordt. Met een kunstwerk kunt u dat effect bereiken. Het voegt veel toe. Het maakt het plaatje compleet.

Wanneer u naar verfijnde interieurs kijkt, ziet u altijd kunst in de ruimte. En dat is niet zonder reden: kunst voegt karakter, klasse en gezelligheid toe aan een woning en geeft het iets persoonlijks. Toch wordt het vaak weggelaten of vindt u reproducties of posters in een huis of bedrijf.

 

Zonde en onnodig. 

Zie hieronder het verschil dat een schilderij maakt. De ene ruimte is kaal en levenloos. De andere straalt energie uit en levendigheid.

 

 

 

U ziet hoe een UNIEK kunstwerk het interieur aanvult. Het geeft de ruimte een persoonlijke en unieke sfeer. Een origineel schilderij of beeld in de ruimte kan u een blij en trots gevoel geven en inspireren. 

(Ook voor een bedrijf kan kunst van grote toegevoegde waarde zijn. Het versterkt het imago, stelt bezoekers op hun gemak, inspireert en motiveert personeel. Kortom, een belangrijke aanvulling op de werkvloer!)

Kijk nogmaals naar de foto's en lees: ‘Je maakt een wandeling door een prachtig natuurgebied, de vogels fluiten, zingen en fladderen tussen het riet. Jouw glimlach wordt steeds breder en je ontspant. Totdat je opschrikt, er valt een deur dicht en je kijkt op. Jouw blik was op dit kleurrijke schilderij gevallen. Daarna ben je in het kunstwerk 'gekropen' en weggedroomd. Deze onverwachte pauze heeft jou opgeladen en je gaat weer vol inspiratie en energie aan de slag! ‘

Dit is wat KUNST voor u kan DOEN!

Kunst dat uw huis in uw thuis verandert

Atelier - Galerie Susan Ruiter

Susan Ruiter is al ruim 25 jaar professioneel kunstenaar en runt, naast haar atelier, haar eigen galerie in Vlaardingen. Zij verkoopt schilderijen, beelden en Art Prints maar werkt ook veel in opdracht waarbij zij rekening houdt met de kleuren en formaat van een interieur. Om het juiste kunstwerk te kiezen, komt Susan vooraf bij de klant langs.

 

Kunst kopen, huren of in opdracht laten maken

De schildermaterialen waar Susan mee werkt zijn van hoge kwaliteit. Zij hecht waarde aan goede pigmenten, linnen doeken gespannen zijn op een aluminium frame (tegen kromtrekken) en een afwerking met een UV-vernis. Haar werken zijn beschikbaar via de kunstuitleen of de kunstkoop regeling (rentevrij).

 

Waar let u op bij het kopen van een kunstwerk?

Waarom en waar koopt u kunst? Waar moet u op letten? Hoe hoog hangt u het op? Hoe maakt u het schoon? Susan is zo vriendelijk geweest om al deze vragen te beantwoorden in een whitepaper, speciaal voor Bouman Makelaardij klanten.

 

Na het lezen van de tips van kunstenaar Susan Ruiter heeft u voldoende kennis om met plezier het 

juiste kunstwerk te vinden. U hoeft geen verstand te hebben van kunst, want het uitzoeken gaat op gevoel. Maar er zijn wel een paar dingen waar u op kunt letten om uw gevoel bij te staan. 

 

Download hier haar whitepaper met alle tips die u nodig heeft.

 

En dat is nog niet alles...

Want behalve een whitepaper, biedt Susan ook een vrijblijvend gesprek aan waarbij zij bij u thuis langskomt, uw interieur bestudeert en samen met u bespreekt wat voor schilderij uw (t)huis compleet maakt.

 

(Uiteraard ontvangt zij u ook met alle plezier in haar atelier op Hoogstraat 125 te Vlaardingen.)

Foto met kunst.png
Foto zonder kunst.png

Hoe ziet een intakegesprek eruit?

Susan Ruiter vertelt...

"Ik kom graag vrijblijvend bij jou thuis langs.

 

Op die manier kan je rustig bekijken naar de kleuren en het formaat voor een schilderij uit de collectie of een opdracht. Want een schilderij dat er in de galerie zo mooi uitspringt op een witte muur, valt thuis tegen de grijze muur misschien wel helemaal weg.

Zo bespaar ik jou niet alleen zorgen, maar ook veel tijd. En krijg je meer waar voor je geld.

Maak nu een afspraak met mij voor een vrijblijvend intakegesprek."

kunstenaar Susan Ruiter.JPG
Afspraak maken
bottom of page