top of page
Red Gradient

Van Heutszpark 27 Vlaardingen

€ 545.000,-- k.k.

Property Details

Property Type

Twee-onder-een-kap woning

Bedrooms

5

Size

137m2

Year Built

1956

Bedrooms

535m3

Property Description

Ruimte en potentie in een groene oase.

Op zoek naar een woning met ongekende potentie, gelegen in een groene omgeving? Dan is van Heutszpark 27 wellicht uw droomhuis.

Deze ruime half vrijstaande woning (type twee-onder-een-kap) biedt de gelegenheid om een eigen stempel te drukken en een eigen droomhuis te creëren. De woning is weliswaar enigszins gedateerd en heeft onderhoud nodig, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

De ligging is perfect: centraal ten opzichte van openbaar vervoer, scholen, uitvalswegen en recreatiemogelijkheden. Zwembad De Kulk, de Vlaardingse Vaart, de Broekpolder, Krabbeplas en Zuidbuurt bevinden zich in de directe omgeving. Ook het stadscentrum is op loopafstand te bereiken.

Een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime woning met mogelijkheden op een perceel (eigen) grond van 331m2 met een perceeldiepte van ± 34 meter.

Indeling:

Begane grond: entree, vestibule, toilet met fonteintje, hal, trap/kelderkast, uitgebouwde royale woonkamer (±36m2) met open haard (gas), eethoek (±2.7x2m) met toegang tot achtertuin, een praktische keuken (±2.3x2.7m) met U-vormige inrichting en inbouwapparatuur;

Eerste verdieping: trappenhuis met glas-in-loodramen, overloop, badkamer (±2.7x2.7m) met inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en wasautomaataansluiting, achterkamer (±3.8x2.9m) met ingebouwde kastruimte en balkon (±1.9x6.8m), twee voorkamers (resp. ±2.7x2.3m en 3.8x3.6m);

Tweede verdieping: te bereiken via een spiltrap, overloop, zolderkamer (±14m2), te gebruiken als extra slaapkamer, hobbyruimte of thuiswerkplek, dakkapel aan voorzijde, bergruimte onder kap.

Garage (±2.8x6.2m) met loopdeur en toegang tot fraaie achtertuin (±140m2) met een ligging op het westen.

Voortuin (±38m2) met oprijpad (±14,5x3m) naar garage.

Bijzonderheden:
• C.v.-combiketel (Intergas HR), bouwjaar 2011;
• Diverse kast- en bergruimte;
• Thermopane beglazing;
• Dakgoten in 2022 vernieuwd;
• Zonligging achtertuin: westen;
• Eigen grond;
• Energielabel C;
• Bouwjaar woning ±1956;
• Perceeloppervlakte 313m²;
• Inhoud totaal ± 535m3;
• Gebruiksoppervlakte woning ± 137m2;
• Ouderdoms- en niet-bewoningsclausule van toepassing;
• Aanvaarding in overleg.

Vraagprijs € 545.000,-- k.k.

Een huis kopen?... Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee; deze komt op voor uw belang.

De getoonde informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, geheel vrijblijvend en niet bedoeld als een aanbod. Bouman Makelaardij aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, wordt geadviseerd deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper zal, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Voor de NVM-privacy verklaring wordt verwezen naar de website van Bouman Makelaardij.

bottom of page