top of page
AEnB2UqHmDudgiDvTCT-0KQV2OCkSuZoCToMVB9h

ABOUT BOUMAN Makelaardij

Verkoop uw woning sneller zonder in prijs te verlagen

Meteen regelen

 

 

​​Sneller verkoopresultaat?

Ik beveel M ID Interieur Design aan voor de verkoopstyling van uw woning.

Verkoopstyling is een techniek waarmee woningen verkoopklaar worden gemaakt met als doel een snellere verkoop tegen de hoogst haalbare prijs.

 

Eerste indrukken zijn blijvend, nog meer dan u dacht! Het is daarom enorm belangrijk om meteen de juiste snaar te raken in een eerste ontmoeting.


Verkoopstyling (ook wel Vastgoedstyling genoemd) is het verkoopklaar maken van woningen met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs. M ID Interieur Design styleert iedere woning zo licht, ruim, neutraal en sfeervol mogelijk en geeft elk vertrek in de woning een duidelijke functie, waardoor het een breed publiek aanspreekt.

Een voorproefje...

Waardevolle investering?

 

Het is vanzelfsprekend dat u zo min mogelijk wilt investeren in uw te verkopen woning. Toch blijkt uit onderzoek dat een woning die gestyleert is sneller en tegen een hogere prijs verkoopt.

 

Als gecertificeerd House of KIKI stylist werkt M ID Interieur Design met een unieke hands-on methode. U ontvangt geen duur adviesrapport waar u vervolgens zelf mee aan de slag moet. Nee, ze gaat direct aan de slag in uw huis: meubels verplaatsen, zichtlijnen creëren, unieke focuspunten van het huis benadrukken, sfeer en ruimte brengen.

De (toegevoegde) waarde van vastgoedstyling

Wanneer de woning in de verkoop komt is de eerste week het belangrijkst om potentiële kopers te motiveren. Via het internet bepaalt de potentiële koper binnen 3 seconde al of het huis de moeite waard is om verder te bekijken en of er wel of geen afspraak voor een bezichtiging wordt gemaakt. De eerste blik op de foto’s van een te koop staande woning in dit stadium is voor 95% bepalend.

Het lijkt misschien gek om te investeren in een woning waar u toch weg gaat, maar gelukkig beseffen steeds meer mensen dat restylen, door een House of KIKI Verkoopstylist, en goede, professionele woningfoto’s juist geld oplevert door een snellere verkoop danwel hogere verkoopprijs. Vastgoedstyling zorgt ervoor dat uw woning tussen het enorme aanbod op Funda uitspringt.

 

M ID Interieur Design bereikt met een relatief klein budget en veel creativiteit een groot resultaat.

Onterecht wordt vaak gedacht dat verkoopstyling erg duur is. Bij weinig belangstelling kiezen de meeste mensen nu voor het verlagen van de vraagprijs (met stappen van € 5,000 - € 10,000!). Verkoopstyling begint echter al vanaf € 795,-. Dit is nog geen kwart procent van de gemiddelde vraagprijs van een woning in Nederland.

Voordelen van vastgoedstyling met M ID Interieur Design

 

  • Vrijblijvend intakegesprek

  • Deskundig advies met heldere afspraken en tarieven

  • U ontvangt een duidelijke offerte

  • Binnen 1 dag is uw woning compleet gestyleert

  • Uw woning is direct klaar voor de verkoop

  • Mogelijkheid tot meubelhuur als de woning al leeg is

En dat is nog niet alles...

 

Want naast verkoopstyling en professionele woningfotografie kan M ID Interieur Design en Houtbewerking ook zorgen voor het inrichten van leegstaande woningen en modelwoningen door middel van meubelverhuur.

Benieuwd hoe anders uw woning eruit kan zien? Wat voorbeelden...

Hoe ziet een intakegesprek eruit?

Marcella van Eijsden van M ID Interieur Design vertelt...

"Tijdens mijn intakegesprek vastgoedstyling loop ik met u - de bewoner(s) - door de woning en geef ik aan wat er alvast per ruimte gedaan kan worden. Ik zeg altijd: de verhuizing begint vandaag!

 

Heeft u kleine kinderen of pubers die dit lastig vinden? Dan adviseer ik altijd het 3-dozen principe te hanteren. Wat dit inhoudt kom ik graag toelichten in een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek.

Ben u van plan uw huis te verkopen? Laat mij u ontzorgen en helpen met het verkoopklaar maken van uw (t)huis. Binnen 2 dagen is uw volledige woning gestyleert en professioneel gefotografeerd.

Maak nu een afspraak met mij voor een vrijblijvend intakegesprek."

Marcella van Eijsden.jpg
Afspraak maken
bottom of page