top of page
  • Foto van schrijverJim Bouman

3 leuke koffiezaken & Lunchrooms in Rotterdam en Vlaardingen

Bijgewerkt op: 24 aug. 2023


Sinds 2018 bezoek ik elk weekend een nieuwe koffiezaak of ontbijtplek in de regio (Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam, Delft...en soms erbuiten).


Hieronder 3 zaken in Rotterdam en Vlaardingen die ik onlangs heb bezocht en waar ik zeker nog een keer met plezier naartoe ga.1. Sue


FRÖBEL - lunch plate

Wat ik ervan vind:


Een heerlijk ontbijt bij Sue in de Karel Doormanstraat te Rotterdam. En dan ook nog eens zoet zonder suiker en een voortreffelijke koffie. Het vriendelijke personeel toont ook oprechte interesse in de klant👍 Hier kom ik graag terug! 

2. Mr NonNoWat ik ervan vind:


Mr NonNo aan de Mariniersweg in Rotterdam is de plek waar je moet zijn voor een heerlijke koffie en een verrassend ontbijt. De Egg Muffins en de Pancakes zijn voortreffelijk en deze worden dan ook nog geserveerd door zeer vriendelijk personeel. De relaxte sfeer maakt het plaatje compleet. 

3. PauwmansWat ik ervan vind:


Ik ben ontzettend blij dat ik Pauwmans in winkelcentrum de Loper heb ontdekt! Heerlijke koffie, vriendelijk personeel en een gezellige sfeer.


Maar hetgeen waarvoor ik zeker nog een keer terugkom: hun ijzerkoekjestaart! Vlaardingser dan ijzerkoekjes wordt het natuurlijk niet... En pas toen ik het op had merkte ik dat ik geen foto had gemaakt... Zo goed zag die eruit (en het smaakte ook!)


Een echte aanrader in Vlaardingen.


P.S. Bovenstaande foto van de taart is van Pauwmans' Instagram. Zullen ze niet erg vinden hoop ik.


bottom of page