top of page
AEnB2UqHmDudgiDvTCT-0KQV2OCkSuZoCToMVB9h

OVER BOUMAN MAKELAARDIJ

Ploni F. Bouman-de Wolf
Register makelaar-taxateur

Ploni Bouman - Makelaar Bouman Makelaardij - Vlaardingen

Betere service door klein te blijven

Op 1 augustus 1999 ben ik met Bouman Makelaardij gestart. Het is een eenmansbedrijf, of liever gezegd een eenvrouwsbedrijf. Mijn afspraken maak ik voornamelijk bij de mensen thuis, in hun eigen omgeving. Dit is veel informeler; mensen voelen zich dan ook meer op hun gemak. Sinds 1981 ben ik werkzaam in de makelaardij; in 1991 ben ik beë­digd als makelaar in onroerende goederen.

Het idee om zelf een kantoor te starten werd mede ingegeven door het feit dat ik een meer persoonlijke benadering en behandeling wilde geven aan mijn opdrachtgevers, waarbij kwaliteit en dienstverlening alsmede integriteit en betrokkenheid voorop staan.

Mijn activiteiten bestaan voornamelijk uit bemiddeling bij aan- en verkoop van woningen in bestaande bouw en nieuwbouw en taxaties van verschillende aard.

Als lid van de brancheorganisatie NVM word ik gesteund door een professionele club van deskundigen op juridisch, commercieel en ook op educatief gebied. Mede dankzij de eveneens verplichte bijscholing van de NVM blijft de vakkennis op het hoogst mogelijke peil en dat is in het belang van mijn cliënten.

AEnB2UqrOuUqHfs3fAgz7Kl-nAPGlD2HKrWqSgn9

WAT MAAKT BOUMAN MAKELAARDIJ BIJZONDER?

duidelijkheid

ervaren en betrokken

servicegericht

korte lijnen

persoonlijk contact

INTEGER

van adviseren tot passeren

bottom of page