top of page

uw Huis verkopen in Vlaardingen, schiedam of maassluis?

Bouman Makelaardij voor

40+'ers, senioren en nalatenschappen

Een spannende tijd: u heeft besloten uw woning te verkopen.

Tegenwoordig kunt u dit natuurlijk best zelf regelen via een internetmakelaar. De meeste lijken heel aanlokkelijk met lage tarieven, maar hier komen nog allerlei extra's bij zodat u al snel veel extra geld kwijt bent. En dan moet u ook nog eens alles zelf regelen, wat heel veel tijd kost. 
 

En wat als de kopers u aanklagen voor verborgen gebreken? Weet u dan hoe te handelen?
 

Een "gewone" makelaar behoedt u hiervoor.

Maar waarom zou u dan specifiek voor mij moeten kiezen?
 

Waarom Bouman Makelaardij?

- Persoonlijke aandacht: één vast aanspreekpunt voor alle betrokken partijen - altijd contact met mij.

- Exclusief: maximaal 24 klanten per jaar zodat ik u (en uw huis) alle aandacht kan geven.

 

- Ervaren: 40+ jaar ervaring en 1000+ verkochte woningen in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis

- NVM: ik ben als register makelaar-taxateur aangesloten bij de brancheorganisatie NVM. Hierdoor word ik gesteund door een professionele club van deskundigen op juridisch, commercieel en ook op educatief gebied. Verplichte bijscholing houdt mijn vakkennis scherp.

- Totale ontzorging: door mijn grote netwerk en verhuizinggerelateerde partners kan ik uw verhuizing als een vakantie laten ervaren.

 

- Digitaal sterk: Funda, onze website, Facebook, Instagram, Google, LinkedIn, een eigen email nieuwsbrief - alle moderne marketingkanalen worden ingezet. Maar dit zeggen alle makelaars. Ik ben echter de enige in de regio die in meerdere digitale advertentiekanalen investeert en voortdurend het rendement optimaliseert. (Met hulp van mijn zoon.)

 

- Deskundig: "Een echte vakvrouw met verstand van zaken"

(Van alle makelaars in Nederland heb ik de meest uitgebreide veelgestelde vragenpagina en begrippenlijst. Omdat ik zoveel heb meegemaakt.)

Voor meer verwijs ik u naar deze specifieke pagina over mijn aanpak en resultaten.

Waarom zou u niet voor mij kiezen?

- Geen WhatsApp. Ik bel liever of kom langs. Dat maakt het wat persoonlijker.

 

- Geen online woningdossier met 24/7 toegang voor u. Ik houd u op de hoogte, ik bespreek alles met u maar bovenal: ik ontzorg u. Zodat u tijdens het proces stressvrij andere dingen kunt doen.

 

- Geen deeloplossingen. Ik begeleid u tijdens het hele proces en neem de woningpresentatie, bezichtigingen, onderhandelingen en aktes voor mijn rekening. (Uiteraard alles in overleg met u.)

Indien u bovenstaande wenst, kunt u beter voor een andere makelaar kiezen.

Is Bouman Makelaardij voor mij en mijn woning?

Ik heb in 40 jaar alle soorten woningen en prijsklassen in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis verkocht. Ik vind alle woningen leuk. Maar omdat ik met maar 24 klanten per jaar werk moet ik helaas kiezen.

 

Hierom richt ik mij tegenwoordig op de grotere, moeilijker te verkopen woningtypen:

- Eengezinswoningen

- Hoekwoningen

- Patiowoningen

- Twee-onder-een kapwoningen

- Vrijstaande huizen

- Bijzondere woningen (incl. monumentenpanden)

(Voor de kinderen en vrienden van oud-klanten maak ik, indien ik ruimte heb, nog wel eens een uitzondering.)

 

Het resultaat?

Van alle makelaars die actief zijn in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis ben ik al 5 jaar op rij de makelaar met de hoogste gemiddelde verkoopprijs (minimum 5 verkochte woningen per jaar. Op basis van interne data van de NVM.)

Oftewel: als u een woning heeft tussen de € 300.000 en € 1.000.000 in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis, bent u bij mij aan goed adres.

 

Weet u het niet zeker?

 

Neem een kijkje naar mijn huidige aanbod en verkochte woningen en zie of uw woningtype hierop lijkt.

 

Mijn meeste klanten zijn mensen voor wie ik in het verleden heb bemiddeld bij aan- of verkoop en:

 

- Groter willen wonen (vaak i.v.m. gezinsuitbreiding)

- Kleiner of gelijkvloers willen wonen (vaak omdat de kinderen het huis uit zijn)

- Een huis hebben geërfd (en vaak elders wonen)

 

Uiteraard sta ik altijd open voor nieuwe klanten, mits ik niet vol zit, maar vrijwel iedereen benadert mij omdat ze mij en mijn aanpak vertrouwen. Ik betaal dit terug door met een beperkt aantal klanten tegelijk te werken, hen persoonlijke aandacht te geven en hen een totaaloplossing te bieden.

En er is één soort situatie waarbij mensen in de omgeving vaak voor mij kiezen...

Woning in nalatenschap

Allereerst, mijn condoleances.

Bij het erven van een huis komt er, naast de emotionele kant, veel op u af. Staat de woning nog vol met spullen? Is het interieur gedateerd? En heeft u geen idee en mogelijk tijd om alle zaken te regelen?

Ik help u graag in deze situatie door overzicht voor u te creëren. U wegwijs te maken bij de stappen die genomen moeten worden en biedt mogelijkheden om een succesvolle verkoop van de woning te realiseren. Ik maak in overleg met u een plan op maat.

Heeft u geen netwerk of wilt u uw nabestaanden niet belasten met de afwikkeling van uw woning in de nalatenschap? Er zijn een heel aantal zaken die u vooraf al kunt regelen omtrent de woning.

Met deze artikelen en stappenplan omtrent het erven van een huis hoop ik direct uw lasten te verlichten en duidelijkheid te scheppen in deze zware periode. En wilt u deze als 1 PDF op zak hebben, kunt u deze hier (gratis) downloaden.

Wenst u verdere begeleiding en ondersteuning bij het verdere afhandelen van uw woning in nalatenschap?

Geheel vrijblijvend kom ik bij u langs om te spreken over de mogelijkheden en kennis te maken.

Hoe werkt een huis verkopen met Bouman Makelaardij?

Stap 1: Kennismakingsgesprek

Samen plannen wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin we elkaar beter leren kennen en uw wensen en vragen bespreken. Wat is de reden voor verkoop? Wat verwacht u van mij en welke stappen kunnen we samen nemen?

Stap 2: Persoonlijk verkoopplan

Naar aanleiding van uw wensen en na het bestuderen van alle stukken, stel ik een persoonlijk verkoopplan op en bespreken we de te hanteren vraagprijs.

 

Ligt de focus op een snelle verkoop of is er juist geen haast? Heeft u al een andere woning gekocht en moet de verkoop netjes aansluiten? Of kunt u naar een tussenoplossing en is vooral een hoge opbrengst belangrijk?

In mijn marketingplan maak ik gebruik van alle beschikbare communicatiemiddelen om de vermoedelijke doelgroep te bereiken.


Stap 3: Fotografie en inmeten

Ik schakel een professionele fotograaf in om uw woning zo goed mogelijk in beeld te brengen. De fotograaf kan naast binnen en buiten foto’s ook 360 graden foto’s, een videotour, hoogtefoto's en dronefotografie maken. De woning wordt conform de NEN 2580 norm opgemeten en er worden plattegronden voor de websites gemaakt.

Mocht uw woning baat hebben bij wat styling, is dit mogelijk via mijn partner M ID Studio.


Stap 4: Presentatie woning

Naast alle foto’s schrijf ik een verkooptekst voor uw woning die op de doelgroep aansluit en voer ik alle kenmerken van uw woning in.


Stap 5: Aanmelden

De woning staat nu officieel in verkoop en is vindbaar op het internet. Elke woning bij Bouman Makelaardij heeft een eigen, exclusieve website die bestaat uit het: adres.nl. De woning staat daarnaast op Funda, mijn website, andere woningsites en diverse social media kanalen. Indien gewenst wordt er een verkoopbord op locatie geplaatst.


Stap 6: Bezichtigingen

Ik coördineer en verzorg persoonlijk alle rondleidingen. U ontvangt na elke bezichtiging een terugkoppeling over hoe het verlopen is.


Stap 7: Onderhandelingen

Ik begeleid alles tijdens het gehele biedings- en onderhandelingsproces, totdat we de gewenste verkoopprijs met de koper bereikt hebben. Ook besteed ik veel aandacht aan alle ontbindende voorwaarden en oplevertermijn.


Stap 8: Koopovereenkomst

Na mondelinge overeenstemming te hebben bereikt met de koper zal ik alle afspraken vastleggen in een koopcontract. Ik zorg voor het ondertekenen hiervan met zowel u als de koper. Nadat de koper heeft getekend heeft hij of zij nog 3 dagen bedenktijd.

Stap 9: Ontbindende voorwaarden

Mogelijk heeft een koper ontbindende voorwaarden afgesproken. Dit kan zijn voor financiering maar ook bouwkundig of verkoop eigen woning. Ik bewaak deze voorwaarden en zorg ervoor dat het proces juridisch goed verloopt. Zolang de voorwaarden niet zijn verlopen, blijft de woning staan op ‘verkocht onder voorbehoud’.


Stap 10: Notariële overdracht (sleuteloverdracht bij de notaris)

De notaris die de overdracht verzorgt, wordt gekozen door de koper. De datum van overdracht wordt bepaald door de partijen en het tijdstip door de notaris. De notaris maakt een leveringsakte aan de hand van de door partijen getekende koopakte.

Op de dag van de eigendomsoverdracht van uw woning maak ik met de koper en u nog een laatste inspectieronde door de woning en noteer de meterstanden. Vervolgens begeleid ik u bij de notaris bij het tekenen van de eigendomsakte en de sleuteloverdracht.

Stap 11: After Service

Na overdracht houdt mijn service niet op. Indien u achteraf aansprakelijk wordt gesteld voor eventuele verborgen gebreken aan de woning, dan zal ik u hierin zo goed mogelijk adviseren.

Wat kost dit en wat is mijn rendement?

Ik ben waarschijnlijk de duurste makelaar in Vlaardingen. Ik streef er niet naar, maar de meeste van mijn collega’s hebben mensen voor zich werken en hebben meer omzet nodig. Ze veranderen dus vaak hun prijzen om meer opdrachten binnen te slepen…maar zijn er niet transparant over dus is het lastig om onze prijzen te vergelijken. 

Afijn, mijn courtage - de vergoeding die ik krijg als ik uw woning succesvol verkoop - is al jaren hetzelfde om te garanderen dat ik 24 klanten per jaar het persoonlijkst kan helpen…en met wat hulp van mijn zoon doen we er tegenwoordig gratis de digitale marketing met de beste resultaten in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis (en binnenkort in deze hele regio, inclusief Rotterdam) bij.

En het resultaat?

Zoals gezegd, ben ik (van alle makelaars die actief zijn in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis) al 5 jaar op rij de makelaar met de hoogste gemiddelde verkoopprijs (minimum 5 verkochte woningen per jaar. Op basis van interne data van de NVM.)

Maar belangrijker voor u:

  • Totale ontzorging...

  • Een relaxed verkoopproces...

  • Mijn volledige aandacht...

  • De meeste ervaring…

  • Tegen een vaste, succesvolle prestatievergoeding…

  • en gegarandeerd de beste resultaten in de regio?

 

(Wacht alleen niet te lang anders heb ik misschien geen plek meer dit jaar.)

Maar dit zijn mijn woorden dus...

Wat anderen over mij zeggen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Funda recensies

Wat nu?

Spreekt u dit aan?

 

Neem dan direct contact met mij op om met elkaar kennis te maken.

(Wacht alleen niet te lang anders heb ik misschien geen plek meer dit jaar.)

Met vriendelijke groeten,

Ploni F. Bouman-de Wolf
NVM Register Makelaar-Taxateur

Ploni Bouman - NVM Makelaar Vlaardingen
bottom of page