top of page
AEnB2UqHmDudgiDvTCT-0KQV2OCkSuZoCToMVB9h
Makelaar Vlaardingen

Makelaar vlaardingen

Als gedreven NVM makelaar in Vlaardingen heet ik u van harte welkom bij Bouman Makelaardij. Ik werk al ruim 40 jaar in de makelaardij in Vlaardingen en omgeving, waarvan meer dan 30 jaar als beëdigd makelaar. In 1999 ben ik dit makelaarskantoor gestart.

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare NVM makelaar met kennis en verstand van zaken in Vlaardingen, dan bent u hier dus aan het goede adres.

Bij mij kunt u terecht voor de volgende diensten:

Op zoek naar een koopwoning in Vlaardingen? Bekijk dan het aanbod. Hulp nodig met het vinden van een woning? Ook daar kan ik u bij helpen.

 

Bent u juist op zoek naar een uitgebreid vrijblijvend advies bij de verkoop van uw woning? Neem contact met mij op voor een gratis waardebepaling. Ik help u graag!

 

Koopwoningen Vlaardingen

Bouman Makelaardij is gespecialiseerd in de bemiddeling bij aan- en verkoop van koopwoningen in bestaande bouw én nieuwbouw. Ik heb ruim 40 jaar ervaring met de volgende soorten woningen in Vlaardingen en omstreken:

 • Appartement

 • Bovenwoning

 • Benedenwoning

 • Eengezinswoning

 • Herenhuis

 • Hoekwoning

 • Maisonnette

 • Nieuwbouwwoning

 • Tussenwoning (Rijtjeshuis)

 • Villa

 • Vrijstaande woning

 • 2-onder-1-kap-woning

 

Makelaarskantoor Vlaardingen

Als gevestigd makelaarskantoor in Vlaardingen sta ik voor integriteit, betrokkenheid, een professioneel advies en een persoonlijke aanpak met korte lijnen. 

 

Op elk moment van de dag, binnen openingstijden, kan u mij telefonisch, per email en op Facebook en LinkedIn bereiken voor informatie en advies. Het maken van een afspraak buiten openingstijden is in overleg mogelijk.

 

Op de hoogte blijven van huizen in Vlaardingen en omgeving?

 

Kunt u uw droomhuis momenteel niet vinden? Volg Bouman Makelaardij dan via Facebook, zodat u zo snel mogelijk informatie ontvangt wanneer ik een nieuw huis in de verkoop heb. 

 

Aankoopmakelaar Vlaardingen

Bent u op zoek naar een woning in Vlaardingen dan kunt u bij Bouman Makelaardij rekenen op een betrokken aankoopbegeleiding. Dankzij mijn jarenlange ervaring als beëdigd register makelaar en taxateur (RMT) in de regio rondom Vlaardingen weet ik of de woning die jij op het oog hebt een goede aankoop is.

 

Mocht u nog geen woning op het oog hebben, dan kan ik u ook goed helpen. Met mijn netwerk in Vlaardingen en omstreken week ik vaak welke huizen in de verkoop komen voordat deze op internet te vinden zijn.

 

Uiteraard kunt u Bouman Makelaardij ook volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe woningen. Regelmatig plaats ik hier mooie huizen om zoekers zoals u op de hoogte te houden, deel ik kijkjes achter de schermen van Bouman Makelaardij en vindt u interviews die ik afneem voor mijn Makelaarspodcast met andere experts in de vastgoedsector. Ik blijf me doorontwikkelen om u elke dag steeds beter van dienst te kunnen zijn.

 

Waardebepaling Vlaardingen

Maak een afspraak bij dé makelaar in Vlaardingen.

Wilt u een huis kopen of verkopen? Zoekt u daarvoor een makelaar in Vlaardingen? Hier helpt Bouman Makelaardij u met alle plezier verder mee. Als integer en ervaren makelaarskantoor wordt u op een persoonlijke manier bijgestaan! 

Wilt u een vrijblijvend gesprek of gratis waardebepaling? Neem dan contact met mij op.   

Zoekt u bedrijven die u voor, tijdens of na uw verhuizing naar Vlaardingen kunnen helpen? Bekijk dan onze partnerpagina. Hierop staan alle bedrijven die ik aan mijn familieleden, vrienden en klanten aanbeveel...en waar ik zelf ook gebruik van maak!

bottom of page