top of page

Woning blijft achter in een nalatenschap

Woning blijft achter in een nalatenschap

Bij het erven van een woning komt, naast de emotionele kant, veel kijken. Staat de woning nog vol met spullen? Is het interieur gedateerd? En heeft u geen idee en mogelijk tijd om alle zaken te regelen?

Ik help u graag in deze situatie door overzicht voor u te creëren. U wegwijs te maken bij de stappen die genomen moeten worden en biedt mogelijkheden om een succesvolle verkoop van de woning te realiseren. Ik maak in overleg met u een plan op maat.

Heeft u geen netwerk of wilt u uw nabestaanden niet belasten met de afwikkeling van uw woning in de nalatenschap. Er zijn een heel aantal zaken die u vooraf al kunt regelen omtrent de woning.

Geheel vrijblijvend kom ik bij u langs om te spreken over de mogelijkheden en kennis te maken.

Wat u bij mij kan verwachten

Persoonlijke aandacht

Altijd maatwerk

Eerlijk en oprecht

Ontzorgen

--------------

Wat kan Bouman Makelaardij voor u betekenen als een woning vanuit de erfenis / nalatenschap moet worden verkocht? Gezien onze ruime ervaring en natuurlijke drang om onze opdrachtgevers volledig te ondersteunen en ontlasten tijdens het verkoopproces, kunnen wij met een gerust hart stellen dat u bij ons in goede handen bent. 

 

Wij hebben goede contacten met schoonmaakbedrijven, ontruimingsbedrijven en notarissen, waardoor wij u kunnen adviseren en anticiperen op alles wat nodig is om de woning in verkoop te zetten. Dat wij hiervoor net iets meer doen dan in andere gevallen dat vinden wij alleen maar prettig. Wij ontzorgen u volledig, zodat u zich kunt storten op alle andere zaken in deze toch al moeilijke tijd.

 

Extra aspecten bij verkoop vanuit een erfenis / nalatenschap:

Denk hierbij aan het verzamelen van de juiste documenten. Wij schakelen graag met uw notaris om ervoor te zorgen dat alles correct is vastgelegd. Maar ook het schoonmaken van het huis of het ordenen van de tuin zodat we de beste voorbereiding hebben voor de woningfotografie en de bezichtigingen. Bij verkoop zal er een koopcontract met extra clausules worden opgesteld, waarin uw rechten en aansprakelijkheden goed zijn vastgelegd. Zodra de woning is verkocht zal het huis ook moeten worden leeggehaald, u levert immers leeg en ontruimd op. Ziet u dit zelf niet zitten? 

Wij brengen u graag in contact met de juiste partij om dit voor u te doen. 

 

Wanneer een verkoop van de woning vanuit de erfenis / nalatenschap voor u aan de orde is, vraagt u ons gerust om een kennismakingsgesprek. Wij leggen u graag uit wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en waarin wij u kunnen ontlasten.

bottom of page