top of page
Red Gradient

Abelendreef 8 Vlaardingen

€ 850.000,-- k.k.

Woningdetails

Type

Twee-onder-een kap woning

Aantal kamers

7

Woonoppervlakte

249m2

Bouwjaar

1976

Inhoud

900m3

Over Deze Woning


Grenzend aan het natuurgebied Midden-Delfland, op eigen grond gelegen, goed onderhouden levensloopbestendige twee-onder-een kap woning.

In verkeersluwe en kindvriendelijke omgeving; speelplaats en scholen in de directe omgeving. Op loopafstand van winkelcentrum ‘De Loper’, kinderboerderij en openbaar vervoervoorzieningen. Recreatievoorzieningen zoals Broekpolder en Vlaardingse Vaart in de nabijheid. Uitvalswegen gemakkelijk te bereiken.

In de achtertuin is een vrijstaande elektrisch bedienbare terrasoverkapping (±4x3.3m) gerealiseerd voor het creëren van een buitenkamer. De ideale stabiele oplossing voor het terras; door de variabele hoekverstelling naar wens te openen in schuine of vlakke stand en alles daartussen. Ook te gebruiken in voor- en naseizoen.

Indeling:

Begane grond: entree, vestibule (7m²) met garderobe, toilet met vrijhangend closet en fonteintje, ruime living (±61m²) met open trap, open (gas)haard en schuifpui aan achterzijde, tuinkamer (±3.3x4.m) met aan twee zijde glazen harmonicadeuren naar achtertuin, woonkeuken (±22m2) met Bulthaup inrichting, eiland met spoelsectie en dining, ingebouwde vaatwasmachine, warmhoudlade, koelkast, wijnbewaarkast, vrieskast, Viking fornuis, afzuigkap en separate groentespoelunit, toegang tot berging (±2.9x3.3m);

1e verdieping: overloop, voorzijkamer (±2.5x4.8m), voorslaapkamer (±4.2x4.7m) met balkon (±4.6x1.7m), achterkamer (±5.2x4.7m) met geïntegreerde kastenwand, luxueuze badkamer (±2.5x3.6m) met douchegelegenheid, dubbele wastafel, vrijhangend toilet en vloerverwarming,
hobby/slaapkamer (±7.6x3.3m) boven berging/keuken met schuifkastenwand, c.q. inloopkast onder kap;


2e verdieping: overloop, grote achterslaapkamer (±22m2) met dakkapel, geheel betegelde tweede badkamer (±2.9x2.5m) met douchegelegenheid, vrijhangend toilet en dubbele wastafel en toegang tot bergruimte onder kap, stook-/wasruimte (±2.1x4.1m) aan voorzijde met Velux dakramen.

Voortuin (±6m diepte) met oprit/parkeermogelijkheid voor twee auto’s, achtertuin op het oosten (±120m²), fietsenberging (±0.8x3.9m) aan zijkant van de woning.

Bijzonderheden:

• Nefit HR c.v.-ketel (±2014) met indirect gestookte boiler;
• Overige warmwatervoorziening: Quooker in keuken;
• Vloerverwarming: begane grond (m.u.v. tuinkamer en berging) en badkamer 1e verdieping (elektrisch);
• Voorzien van hardhouten kozijnen;
• Isolatie: vaste ramen thermopane beglazing, alsmede diverse draaiende delen, vloerisolatie;
• Keuken is gesitueerd in een gedeelte van de voormalige garage; dientengevolge zijn zowel de keuken als de woonkamer vergroot;
• Begane grondvloer uitgevoerd in marmer;
• Veel kast- en bergruimten;
• Energielabel C;
• Eigen grond;
• Bouwjaar 1976;
• Grondoppervlakte 358m²;
• Woonoppervlakte ± 249m²;
• Overige inpandige ruimte: ± 10m²;
• Inhoud ± 900 m³;
• Alleen te koop voor zelfbewoning.
• Oplevering in overleg.

Vraagprijs € 850.000,-- k.k.


Een huis kopen?... Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee; deze komt op voor uw belang.

De getoonde informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, geheel vrijblijvend en niet bedoeld als een aanbod. Bouman Makelaardij aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, wordt geadviseerd deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper zal, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Voor de NVM-privacy verklaring wordt verwezen naar de website van Bouman Makelaardij.

bottom of page