top of page
Red Gradient

Broekweg 82 Vlaardingen

€ 298.000,-- k.k.

Woningdetails

Type

Benedenwoning

Aantal kamers

5

Woonoppervlakte

196 m2

Bouwjaar

1932

Inhoud

745 m3

Over Deze Woning

Wonen in een voormalig politiebureau?

Ruime benedenwoning met vrij uitzicht en diverse gebruiksmogelijkheden.

Geschikt voor o.a. een tweegezinshuishouden, mantelzorg, maar ook voor het uitoefenen van activiteiten gericht op de zorg, kinderopvang, sociale, culturele, medische, maatschappelijke, educatie, religieuze en openbare dienstverlening.
Horeca, pension- of kamerverhuurbedrijf niet toegestaan.

Op loopafstand van het stadscentrum. Vrij parkeren in de directe nabijheid.

Indeling:
Entree, ruime hal, woonruimte (±7.7x9.8m), tussenhal, trap-/kelderkast, toilet met fonteintje, moderne badkamer (±1.5x2.8m) met douchegelegenheid, wastafel en decorradiator, vier (slaap)kamers (resp. ±2.8x2.6m, ±4.9x3.9m, ±9m2 en ±16m2), keuken (±3x2.8m) met L-vormige inrichting, ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en toegang tot patio (±18m2),

Het geheel is zowel via de hoek (Vaartweg) als de voorzijde (Broekweg 82) te bereiken.

Meerdere bestemmings-/gebruiksmogelijkheden.
Volgens bestemmingsplan geldt op dit object de bestemming ‘wonen al dan niet in combinatie met maatschappelijke voorzieningen’.


Bijzonderheden:
• Verwarming middels c.v.-combiketel Intergas HR, bouwjaar 2021;
• Nieuwe kunststof en (hard)houten kozijnen;
• Grotendeels voorzien met thermopane beglazing;
• Vloeren en balken in woonruimte en diverse kamers vervangen
• Diverse kast- en bergruimten;
• Vereniging van Eigenaren in opstartfase;
• Energielabel C;
• Eigen grond;
• Bouwjaar 1932;
• Inhoud ±745m³;
• Gebruiksoppervlakte ±196m²;
• Ouderdoms- en niet-bewoningsclausule van toepassing*);
• Oplevering: per direct.

Vraagprijs € 298.000,-- k.k.


Een huis kopen?... Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee; deze komt op voor uw belang.

*)Koper is ermee bekend dat dit object is gebouwd rond 1932. Dat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak komt voor rekening en risico van koper.

*)Verkoper heeft het verkochte niet zelf feitelijk gebruikt; derhalve kan hij koper niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn dergelijke eigenschappen, c.q. gebreken voor risico en rekening van koper.

De getoonde informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, geheel vrijblijvend en niet bedoeld als een aanbod. Bouman Makelaardij aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper wordt in de gelegenheid gesteld om voor eigen rekening een bouwtechnische keuring uit te laten voeren, waarin o.a. ook gas-, water- en elektrische installaties begrepen zijn.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, wordt geadviseerd deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper zal, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Voor de NVM-privacy verklaring wordt verwezen naar de website van Bouman Makelaardij.

bottom of page