top of page
Red Gradient

Johannes Poststraat 14, Vlaardingen

€ 265.000,-- k.k.

Woningdetails

Type

Eengezinswoning

Aantal kamers

4

Woonoppervlakte

89 m2

Bouwjaar

1963

Inhoud

310 m3

Over Deze Woning

In kindvriendelijke omgeving gelegen vier-kamerééngezinswoning, in de Zuidbuurt van de Westwijk.

Nabij wijkwinkelcentra, scholen en openbaar vervoer voorzieningen. Volop recreëren in de directe nabijheid zoals Krabbeplas, Zuidbuurt en Delfland.

Indeling:
Begane grond: entree, gang, toilet, keuken (±3x1.7m) aan voorzijde met diverse inbouwapparatuur, berging/provisieruimte (±3.2x1.9m) met wasautomaataan/-afvoer, tuingerichte woonkamer (±5.1x4.8m) met open trap en met toegang tot achtertuin;

Eerste verdieping: overloop, kastruimte met c.v.-combiketel, badkamer (±1.7x1.1m) met douchegelegenheid en wastafel, voorslaapkamer (±4.8x3.2m) met schuifkastenwand, twee achterslaapkamers (resp. ±4x2m en ±4x2.7m);

Diepe achtertuin (±5x10m) op het zuiden met houten chalet (±2.4x2.5m) en achteruitgang.

Bijzonderheden:
• C.v-combiketel Remeha HR, bouwjaar 2015;
• Isolatie: grotendeels dubbele beglazing;
• Diverse kast- en bergruimten;
• Bouwjaar woning: ± 1963;
• Erfpacht eindigend op 30-09-2060, ad € 63,53 per jaar;
• Energielabel D;
• Grondoppervlakte 108m2;
• Inhoud ± 310m³;
• Woonoppervlakte ± 89m²;
• Oplevering in overleg;

Vraagprijs € 265.000,-- k.k.

Huis kopen?... Neem uw eigen Vlaardingse NVM aankoopmakelaar mee; deze komt op voor uw belang!

De getoonde informatie is met zorg samengesteld, doch aanvaardt Bouman Makelaardij geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze dient slechts beschouwd te worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Maten zijn “circa” maten.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, wordt geadviseerd deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper zal, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Voor de NVM-privacy verklaring wordt verwezen naar de website van Bouman Makelaardij.

bottom of page