top of page
Red Gradient

Platanendreef 74 Vlaardingen

€ 359.000,-- k.k.

Woningdetails

Type

Patiowoning

Aantal kamers

4

Woonoppervlakte

95 m2

Bouwjaar

1985

Inhoud

365 m3

Over Deze Woning

Een echte must-see!

Ruimte, groen en rust in aangename woonomgeving.
Aan de rand van Vlaardingen gelegen fijne hoek-patiowoning.

Deze woning heeft als bijzonder kenmerk dat de badkamer en de hoofdslaapkamer op de begane grond te vinden zijn. Een uitstekende keuze voor senioren en zij die op zoek zijn naar een leeftijdsbestendig huis dat speciaal op hun wensen kan worden afgestemd. Dit maakt het leven in deze woning nog comfortabeler en veiliger.

In de directe omgeving van winkelcentrum ‘De Loper’, openbaar vervoervoorzieningen en uitvalswegen. Op loopafstand van diverse recreatievoorzieningen, zoals het natuurgebied Midden Delfland en Broekpolder.

Indeling:
Begane grond: entree, ruime hal met lichtkoepel en bergruimte onder trap, woonkamer (±6.5x4.2m) met schuifpui naar terras, open keuken (±4.4x2.9m) met lichtkoepel, ingebouwde gaskookplaat, elektrische oven afzuigkap, koel- en vrieskast, slaapkamer (±3x4.4m), betegelde badkamer (±1.7x2.1m) met wastafel, douchegelegenheid en decorradiator, separaat toilet;

Eerste verdieping: overloop, was-/stookruimte (±1.8x2m) met kitchenette, c.v.-combiketel, mechanische ventilatie-unit en aansluiting wasautomaat en droger, twee slaapkamers, resp. (±2.9x3.3m en ± 3x3.3m) met bergruimte in de nok.

Vergrote patio/tuin (±95m²) op het zuid/zuidwesten met aangebouwde stenen berging (±2x3m) en vrijstaande houten schuur (±2.7x2.2m).

Bijzonderheden:
• Bouwjaar c.v.-combiketel (Nefit Topline HRC): 2009;
• Dak-, spouw- en begane grondvloerisolatie volgens normen 1985;
• Onderhoudsarme kunststof kozijnen met thermopane beglazing;
• Energielabel C;
• Bouwjaar woning 1985;
• Inhoud woning ± 365 m³;
• Gebruiksoppervlakte wonen ± 95 m²;
• Ouderdoms- en niet-bewoningsclausule van toepassing*);
• Aanvaarding per direct.

• De woning ligt op 179 m2 erfpachtgrond:
-een gedeelte van de erfpacht is afgekocht tot 15-02-2035;
-een gedeelte is belast met een canon ad € 58,63 per jaar.
De erfpacht voor het gehele perceel kan worden omgezet naar eigen grond ad € 50.152,-- of naar een eeuwigdurend erfpachtrecht ad € 752,28 per jaar (hetgeen jaarlijks wordt geïndexeerd).
De makelaar vertelt u daar graag meer over.

Vraagprijs € 359.000,-- k.k.

Een huis kopen?... Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee; deze komt op voor uw belang.

*)Koper is ermee bekend dat deze woning is gebouwd rond 1985. Dat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden lager liggen dan bij nieuwe woningen. Het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak komt voor rekening en risico van koper.

*)Verkoper heeft het verkochte niet zelf feitelijk gebruikt; derhalve kan hij koper niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn dergelijke eigenschappen, c.q. gebreken voor risico en rekening van koper.

De getoonde informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, geheel vrijblijvend en niet bedoeld als een aanbod. Bouman Makelaardij aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, wordt geadviseerd deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper zal, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Voor de NVM-privacy verklaring wordt verwezen naar de website van Bouman

bottom of page