top of page
Red Gradient

Ternatestraat 4 Vlaardingen

€ 345.000,-- k.k.

Woningdetails

Type

Eengezinswonng

Aantal kamers

6

Woonoppervlakte

97 m2

Bouwjaar

1951

Inhoud

335 m3

Over Deze Woning

Wat een geweldige kans om een ruime zes-kamer ééngezinswoning op eigen grond te bemachtigen!

De perfecte woning voor een gezin. Gelegen in een kindvriendelijke doch rustige buurt biedt deze woning alles voor een comfortabel gezinsleven.

De woning ligt nabij diverse scholen, speeltuinen en parken waar kinderen kunnen spelen en ontdekken.
Bovendien zijn zwembad, openbaar vervoervoorzieningen en het stadcentrum op loopafstand.
Diverse sportverenigingen en recreatiegebieden zoals Broekpolder voor nog meer plezier en ontspanning.

Indeling:
De begane grond biedt een entree, een hal met een praktische trapkast, een woonkamer van maar liefst (± 20m2), een open keuken (± 2.8x2.1m) met L-vormige inrichting, ingebouwde keramische kookplaat, elektrische oven, afzuigkap en vaatwasmachine. De tussenhal (±2x1.7m) met ingebouwde kast is een prima plek voor jassen en schoenen en leidt naar een geheel betegeld toilet met vrijhangend closet en fonteintje èn geeft toegang tot de achtertuin;

Op de eerste verdieping zijn een overloop, een voorzijkamer (±2.4x2.1m), een voorkamer (±3.5x3.2m) met schuifkastenwand, een achterkamer (±2.9x2.7m) en een geheel betegelde badkamer (±4m2), met douchegelegenheid, vrijhangend toilet, wastafelmeu-bel, anti-condens spiegel en decorradiator.

Op de tweede verdieping (dakopbouw) bevinden zich een overloop met wasautomaataansluiting, opstelling c.v-combiketel en twee slaapkamers (beide ±1.8x3.5m).

Voortuin (±5x6m) en diepe achtertuin (±14.3x6m) met nieuwe schuttingen en vrijstaande berging (±2.9x4.5m). Een tuin met voldoende speelgelegenheid en ideaal voor BBQ’s.

Bijzonderheden:
• C.v.-combiketel, Vaillant (HR), bouwjaar: circa 2010;
• Overige warmwatervoorziening: close-in boiler keuken (2022);
• Dakopbouw en badkamer in 2022 gerealiseerd;
• Isolatie: thermopane beglazing, wand- en dakisolatie dakopbouw;
• Hardhouten en kunststof kozijnen;
• Schoorstenen in 2020 opnieuw onderhoudsarm bekleed met keralith;
• Diverse kast- en bergruimten;
• Gehele woning voorzien van laminaatvloeren;
• Achtertuin op het zuidoosten;
• Energielabel C;
• Bouwjaar: ± 1951;
• Grondoppervlakte 165m²;
• Inhoud woning ± 335m³;
• Gebruiksoppervlakte wonen ± 97m²;
• Ouderdomsclausule van toepassing*);
• Aanvaarding in overleg.

Vraagprijs € 345.000,-- k.k.

Wij nodigen u uit om deze ruime woning te bezichtigen en zelf te ervaren hoe fijn het zou zijn om hier te wonen. U zult zich snel thuis voelen.

Huis kopen?... Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee; deze komt op voor uw belang!


De getoonde informatie is met zorg samengesteld, doch aanvaardt Bouman Makelaardij geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze dient slechts beschouwd te worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Maten zijn “circa” maten.

*)Koper is ermee bekend dat deze woning is gebouwd rond 1951. De eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden liggen aanzienlijk lager dan bij nieuwe woningen. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om voor eigen rekening een bouwtechnische keuring uit te laten voeren, waarin o.a. ook gas-, water- en elektrische installaties begrepen zijn.

Koper wordt in de gelegenheid gesteld om voor eigen rekening een bouwtechnische keuring uit te laten voeren, waarin o.a. ook gas-, water- en elektrische installaties begrepen zijn.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Voor de NVM-privacy verklaring wordt verwezen naar de website van Bouman Makelaardij.

bottom of page