Red Gradient

Vleersteeg 29, Vlaardingen

€ 187.000,--

Woningdetails

Type

Bovenwoning

Aantal kamers

3

Inhoud

285 m3

Woonoppervlakte

87 m2

Bouwjaar

1900

Over Deze Woning

Zoekt u een woning in het centrum?

Drie-kamer bovenwoning temidden van horeca en terrassen. Nabij de historische stadskern, Oude Markt, Oude Haven, winkels en openbaar vervoer. Het maakt het wonen in de Vlaardingse binnenstad bijzonder.

Indeling:
Begane grond: entree;

Eerste verdieping: hal, gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje, woonkamer (±4.8/2.6x9.7m) met open hardhouten trap naar tweede verdieping, openslaande deuren naar dakterras (±2.7x4.8m), keuken (±1.6x4.6m) aan voorzijde met L-vormige inrichting, ingebouwde 2 pits elektrische kookplaat, grill, afzuigkap en combimagnetron;

Tweede verdieping: overloop, kastruimte met c.v.-combiketel, geheel betegelde badkamer (±1.5x2.5m) met dakkapel, douchegelegenheid, wastafel en wasautomaataansluiting, voorslaapkamer (±14m2) met dakkapel, achterslaapkamer (±2.7x4m).

Bijzonderheden:
• C.v.-gas met Remeha HR combiketel (2013);
• Hardhouten kozijnen en thermopane beglazing;
• Dakisolatie;
• Recent onderhoud uitgevoerd door VvE inzake dak en verfwerk;
• Servicekosten VvE euro 82,-- per maand;
• Eigen grond;
• Bouwjaar ±1900;
• Inhoud ± 285m³;
• Woonoppervlakte ± 87m²;
• Ouderdomsclausule van toepassing;
• Oplevering per direct.

Vraagprijs € 187.000,-- k.k.

Een huis kopen?... Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee; deze komt op voor uw belang.

De getoonde informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, geheel vrijblijvend en niet bedoeld als een aanbod. Bouman Makelaardij aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper wordt in de gelegenheid gesteld om voor eigen rekening een bouwtechnische keuring uit te laten voeren, waarin o.a. ook gas-, water- en elektrische installaties begrepen zijn.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, wordt geadviseerd deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper zal, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Voor de NVM-privacy verklaring wordt verwezen naar de website van Bouman Makelaardij.